x
המועדפים שלי


צימר  Moon Center
מגדל שמס



השכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות


מיון לפי מחיר
הצג רק פנויים בסופ"ש הקרוב
הצג הכול

נא לחצו לטעינת גלריית תמונות
  צימר לקבוצות בתמנע
חניון לילה-קמפינג
חדרי אירוח

קרוואן

צימרים נבחרים

חניוני לילה לקרוואנים ואתרי קמפינג

  צימר בתל ערד
חניון לקרוואנים
חניון לילה-קמפינג

קרוואן צימר
עמדת מים וחשמל



מסעדות ואטרקציות בתמנע ובאזור

לדף הבית של פארק תמנע - אטרקציות
הוסיפו למועדפים
 תמנע
052-9788613 | להזמנה מיידית בוואטסאפ

פארק תמנע ממוקם צפונית לאילת (20 דקות נהיגה) בערבה הדרומית. בפארק תופעות נוף וטבע מדהימות ביופיין; עמודי שלמה, הפטריה, הקשתות ואגם הנחושת. בפארק שרידי תרבויות עתיקות; ממצאים ארכיאולוגיים, ציורי סלע, מקדש האלה חתח`ור ותנורי נחושת עתיקים. חדש במקום מיצג מולטימדיה ``מכרות הזמן`` - מסע אל המקום שבו המצרים הקדומים חצבו לאסוף את הנחושת.
לדף הבית של סקאי כיף Sky Kef- צניחה חופשית
הוסיפו למועדפים
 שדה תימן
להזמנה מיידית בוואטסאפ

סקיי כיף ממוקמת במנחת שדה תימן שליד באר שבע. בסקאי כיף צניחה חופשית מגובה 12,000 רגל בנוף היפה וממטוס הצניחה הגדול בישראל: צניחה חופשית, צניחת טנדם וצניחת הכרות עם מדריך מלווה צמוד. במתחם יש מתחם פיקניק ענק ובר בריטי-מסעדה - ממנו ניתן לראות את פעילות התעופה והצניחה החופשית במועדון.
לדף הבית של A DAY IN A LIFE
הוסיפו למועדפים
 כלל ארצי
להזמנה מיידית בוואטסאפ

A DAY IN ALIFE- היא פלטפורמה שמאפשרת להצטרף ליום בחיים של אנשים מרתקים מכל הארץ, מכל תחום עיסוק ומכל סגנון חיים. למעלה מ-100 מארחים. אנשי קולינריה, אמנים, יזמים, חקלאים, יוצרים ועוד. כל אחד מהם פותח חלון לעולמות שלא הייתם פוגשים אחרת.
לדף הבית של יונת מדבר
הוסיפו למועדפים
 ערד
להזמנה מיידית בוואטסאפ

יוֹנַת מִדְבָּר רוקחות טבעית ומסורתית בית מלאכה וסדנאות להכנת סבונים, תמרוקים ורפואה מן הטבע. חומרי הריפוי, הסבונים והתמרוקים של יונת מדבר נולדו מתוך אהבה לכל מה שטבעי, ומתוך אידיאולוגיה של בריאות הגוף ושמירה על הסביבה. הסבונים והתמרוקים משווקים לבתי מלון, צימרים ווילות וכמובן גם לפרטים ובכל רחבי הארץ.
לדף הבית של פסטיבל התמר
הוסיפו למועדפים
 

פסטיבל התמר בים המלח מתקיים מדי שנה בחג הסוכות באזור ים המלח. הפסטיבל, מציע חוויה בלתי נשכחות של מוסיקה, תרבות ופעילויות לכל המשפחה. במהלך הפסטיבל נצפה בהופעות חיות מול הנוף המדברי המהמם. כמו גם סדנאות ופעילויות לילדים.
לדף הבית של ארגון בטרם - בטיחות הילדים בבריכות השחיה
הוסיפו למועדפים
 תל אביב - יפו
053-6065150 |

ארגון בטרם פועל בשת``פ עם אתרי הצימרים לבטיחות הילדים בבריכות השחיה באתרי תיירות. בשנים האחרונות אנחנו רואים לצערנו עלייה משמעותית בטביעות ילדים. למעשה, טביעה היא גורם התמותה השני בשכיחותו מהיפגעות ילדים – אחרי תאונות דרכים. מניתוח מקרי הטביעה עולה ששיעור ניכר מהמקרים אירעו במהלך נופש משפחתי בצימר.
לדף הבית של גילה אזולאי - צלמת
הוסיפו למועדפים
 

גילה אזולאי - צלמת מקצועית עם ניסיון רב שנים בצילומי צימרים, בתי מלון, אטרקציות, אירועים, אופנה ועוד.
לדף הבית של סנובה - קורסי צלילה באילת
הוסיפו למועדפים
 אילתכ-20 ק"מ מתמנע
להזמנה מיידית בוואטסאפ

סנובה - מועדון צלילה הנמצא בחוף הדרומי של אילת ומציע קורסי צלילה וטיולי צלילה. הפעילות מתאימה גם למי שלא עבר קורס צלילה.
לדף הבית של טיולי ג'יפים בנגב - אקו טיולי מדבר
הוסיפו למועדפים
 אילתכ-16 ק"מ מתמנע
להזמנה מיידית בוואטסאפ

אקו טיולי מדבר מציעה מבחר מגוון של מסלולי טיול לג`יפים באילת, בנגב, בערבה, ירדן וסיני. נופשים באילת? באקו טיולי מדבר תהנו מטיולי ג`יפים לזוגות, משפחות וקבוצות. אירועי שטח ימי כיף וגיבוש לחברות וארגונים. אפשר לשלב פעילות אקסטרים כמו גם שירותי הסעדה.
לדף הבית של פלמידה - מועדון צלילה באילת
הוסיפו למועדפים
 אילתכ-17 ק"מ מתמנע

פלמידה - מועדון צלילה באילת, הדרכות, קורסי צלילה והסמכות בכל הרמות.
לדף הבית של פארק הולנד באילת
הוסיפו למועדפים
 אילתכ-15 ק"מ מתמנע

פארק הולנד באילת -פארק יפה באילת עם מסלולי טיול מסומנים לכל המשפחה. אורך המסלול כ- 2.5 ק``מ ועובר בתוואי שטח מדבריים האופיניים לאילת ובין אלפי העצים שניטעו במקום בסיוע ידידי קק``ל בהולנד (מכאן גם שמו של הפארק). הכניסה לפארק ללא תשלום ופתוח כל השבוע.
לדף הבית של צימרים לרוכבי אופניים - Bike Friendly
הוסיפו למועדפים
 נחם

רשימת הצימרים המתאימים לאירוח רוכבי אופניים בכל רחבי הארץ.Bike Friendly BF .המדוושים תופסים תאוצה! יותר ויותר מצטרפים לטרנד של טיולי אופניים בכל רחבי הארץ (אופני כביש ואופני הרים). יד ביד מתפתחת לה תעשיה שלמה הסובבת סביב הרוכב ואופנו. זה מתחיל בציוד אישי ומסתיים בצורך באירוח וסיוע מקומי. בענף התיירות הכפרית אנו רואים ניצנים של צימרים ``הידידותיים`` לרוכבים ומספקים להם את כל הדרוש להם החל ממתקנים וציוד ייעודי לאופניים וכלה באירוח בצימר, ארוחות שטח, הקפצות, יעוץ למסלולי טיול ועוד. המדוושים תופסים תאוצה! יותר ויותר מצטרפים לטרנד של טיולי אופניים בכל רחבי הארץ (אופני כביש ואופני הרים). יד ביד מתפתחת לה תעשיה שלמה הסובבת סביב הרוכב ואופנו. זה מתחיל בציוד אישי ומסתיים בצורך באירוח וסיוע מקומי. בענף התיירות הכפרית אנו רואים ניצנים של צימרים ``הידידותיים`` לרוכבים ומספקים להם את כל הדרוש להם החל ממתקנים וציוד ייעודי לאופניים וכלה באירוח בצימר, ארוחות שטח, הקפצות, יעוץ למסלולי טיול ועוד. מידע נוסף


שאלות נפוצות על השכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות

מה טווח המחירים הממוצע ללילה בהשכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות?

טווח המחירים הממוצע ללילה בהשכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות נע בין 550 ל-1500 ₪ ללילה, והוא משתנה בין אמצע שבוע לסוף השבוע, וכמובן בהתאם לעונה.

האם ניתן למצוא השכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות הפנויים בסוף השבוע הקרוב?

השכרת קרוואנים בתמנע לקבוצות רבים יוצאים במבצעים והטבות, שמשתנים בהתאם למצב התפוסה והעונה, רשימת המבצעים מתעדכנת אונליין.


עוד בצימר
כאן תוכלו למצוא צימרים לפי חיפוש מדויק יותר בהתאם לצרכים שלכם

להיות ראשון זה מחייב - צימר הינו אתר הצימרים הותיק והמוביל בישראל!
zimmer.co.il 2001 - 2026 © כל הזכויות שמורות לצימר תיירות בע"מ
תפריט נגישות