אל נוף הפנורמה - אירוח במושבה מטולה שבגליל העליון. סוויטה זוגית ו-וילה עם 5 חדרי אירוח עם כניסה נפרדת לכל חדר. חדרים ממוזגים ומאובזרים לאירוח זוגות ומשפחות חלקם עם נוף מרהיב של עמק החולה , הרי נפתלי והרי הגולן. חצר מטופחת עם פינות ישיבה מוצלות, פינת ברביקיו ובריכת שחיה פרטית לאורחים.
מתאים למי שמחפשים:
למשפחות, לזוגות, גם לדתיים, וילות נופש, רומנטיים, לשבת חתן, גיי פרנדלי, עם בריכה
לתשומת לבך: אתר צימר לא מפרסם ביקורות גולשים אלא המלצות בלבד. חוות הדעת נכתבות ע"י הגולשים, ואין אתר צימר לוקח אחריות על תוכנן.
חוות הדעת שלי
מקום מדהיםםםםםםםםם, נקי, מסודר, מטופח, חצר מהממת, פינת ישיבה המרכזית הייתה מופלאה , אטומה לרוחות עם סנוקר מקצועי ושולח ענק, תודה על חופשה פסטורלית ומופלאה.
י, 18/3/2021
אוגוסט 2020 המלצה
התארחנו בוילה המקסימה של רמי, שהיה אדיב ונחמד ודאג לכל בקשה. רמי גם לקח אותנו לסיור לנקודות תצפית ברחבי מטולה. הוילה מרווחת, 5 חדרים זוגיים בכל חדר מקלחת ושירותים ומטבחון. אזור הבריכה מגודר עם כסאות ומקומות ישיבה בחוץ יש מתחם ישיבה ומנגל ועוד מתחם מקורה עם שולחן ביליארד, כדורגל שולחן, שולחן ישיבה גדול מאוד נהננו בנופש משפחתי. מומלץ!
סיון ..., 20/8/2020
המלצה
סוף שבוע בילינו ומאד נהננו בוילה אל נוף הפנורמה .הוילה מציעה 5 חדרים נאים מקרר בכל חדר ,שירותים, מקלחת. חדר אחד עם ג'קוזי יפה. בחוץ חצר מרווחת ירוקה ומטופחת.מרחבי ישיבה ומשחקים. ובריכה (קצת קטנה) אבל הנכדות נהנות מאד מאד...לא רצו לחזור לבתיהן.(במרכז).קשר עם בעלי הוילה, וכבדונו בעוגות תוצרת הבית.
נורית/ ענת רוזן, 9/8/2020
המלצה חמה
התארחנו בחופשת פסח. הצימר היה מקסים, מאד נח למשפחה מורחבת, בריכה נחמדה וקיבלנו יחס מצוין מבעלי הצימר בהחלט נגיע שוב.
יניב גרינברג, 27/4/2019
Omg
זה הצימר הכי יפה שהייתי בוא
יואב ויגדר, 21/4/2019
התארחנו ונהנינו
התארחנו באוגוסט. היה נפלא. המקום משופץ נקי ומתוחזק. נהנינו במיוחד ממתחם החצר והבריכה. גדול ומאובזר, כייף להורים ולילדים. המארחים אדיבים מאוד
ענבר, 8/8/2018
גילוי נאות
כל המידע בדף זה (כולל מחירים, מבצעים, תמונות, קופונים וכו') נכתב ומעודכן בידי בעל העסק או מי מטעמו.
התמונות בדף הן להמחשה בלבד.